Bescherming van meren, kustgrenzen, zeehavens en marinebases om maritiem bewustzijn te waarborgen

Heeft u een kustlijn van duizenden kilometers? Je hebt een echte uitdaging om het te beschermen tegen buitenlandse inbraken.

Wilt u ervoor zorgen dat uw kustgrenzen en havens veilig, veilig en veerkrachtig en van nationaal belang zijn?

U wilt kustbewaking uitvoeren tegen indringers, zoals het detecteren van zwemmers en kleine boten die vluchtelingen vervoeren en drugs smokkelen? U wilt automatisch indringers vanaf zee detecteren voordat ze de landsgrens bereiken?

Voorkomt u opzettelijke schade door sabotage in uw havens en wilt u uw maritieme middelen veiligstellen?

BATS spreekt de taal van kustveiligheid en -bescherming. Als vertrouwd bedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat, helpen wij u een veilige kustgrens op te bouwen.

We kunnen uw meren, uw kustgrenzen, uw zeehavens en marinebases beschermen met innovatieve hoogwaardige oplossingen op maat om aan uw eisen te voldoen.

We bestrijden de langetermijnrisico's en bedreigingen voor de kustveiligheid met onze hoogwaardige, nauwkeurige en schaalbare oplossingen 24 bij 7 onder alle omstandigheden, zelfs over de horizon. Dit resulteert in een lange-afstands kustradarinfrastructuur die professioneel kan worden beheerd. Een snelle bewaking en snelle reactie door uw kustwachtautoriteiten wordt ondersteund, dankzij een zeer geavanceerde C4I in een netwerk die realtime maritiem bewustzijn mogelijk maakt.

Vraag nu meer info