Strijdkrachten beschermd door vooruitgeschoven mobiele beveiliging, en beschermen hun bases

Basisdoel is het tegengaan van bedreigingen tegen middelen en operaties van de strijdkrachten en het behouden van het strijdpotentieel van de strijdkrachten.

Het personeel moet in staat zijn om bedreigingen te identificeren en manieren te vinden om deze tegen te gaan om zichzelf en middelen te beschermen om de missie te kunnen voltooien.

De 3D-ruimte rond de basis van waaruit de vijand lucht- of landoperaties kan beïnvloeden, is van cruciaal belang voor de defensieplanning van de basis.

Is uw vliegbasis of landbasis een potentieel risico? Wilt u luchtmachtactiva beveiligen? Moet u uw personeel beschermen op uw vaste of mobiele basis?

BATS spreekt de taal van bescherming van de strijdkrachten. Als een vertrouwd bedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat, helpen we u om dergelijke aanvallen op uw bases af te schrikken en te voorkomen, zodat het een veilige plek is.

We kunnen uw militaire bases beschermen met innovatieve hoogwaardige oplossingen op maat om aan uw eisen te voldoen.

We gaan de veiligheidsrisico's en -bedreigingen op lange termijn tegen met onze krachtige en schaalbare oplossingen, 24 bij 7, onder alle omstandigheden.

Ask more info now