Een bredere 'Situational Awareness' weergeven, krachtige intelligentie, toezicht en verkenning

BATS is een elektronisch bedrijf gespecialiseerd in de design, ontwikkeling en levering van geavanceerde technologische oplossingen in het domein van Defensie en Homeland Security.

De voornaamste toepassings- en operationele gebieden zijn:

  • toezicht op het operationeel gebied
  • troepenbeveiliging
  • beveiliging van kritische infrastructuur
  • grens- en kusttoezicht en -beveiliging
  • intelligente cyber monitoring oplossingen.

Zoek je naar oplossingen die een uitgebreide meerlagen-benadering geven?

Verwacht je oplossingen die mogelijkheden van precieze doelwitten, effectieve en krachtige intelligentie, toezicht en verkenning toelaten?

Situational Awareness (SA) is een kritische vereiste tijdens missies (=wat er gebeurt) hetgeen resulteert in een uitgebreide waardering van de situatie  (=wie, waar, waarom en hoe) en het probleem te begrijpen.

Aanvoerders nemen hun verantwoordelijkheid voor intelligentie, afhankelijk van tijdige, accurate en gedetailleerde informatie.

Dit vraagt voor de juiste informatie over de omgeving als ook de mogelijke bedreigingen, om beslissingen te nemen, op het juiste moment.

De voortreffelijkheid van BATS' oplossingen laten toe om eenheden te laten opereren in complex snel wijzigende operationele omgevingen. Ter optimalizatie van het begrijpen en het analyzeren van alle informatie, het beoordelen en het ageren, gebruik je een brede waaier aan intelligente bronnen.

SA vertrouwt op sterke brtrouwbare communicaties, geavanceerde multi-functionele sensoren, en veilige complexe netwerkverbindingen.

BATS levert globale geïntegreerde oplossingen die een brede waaier van sensoren combineert, zoals thermografische camera's, radars, anti-drone radar, tactische defensie radar voor luchtvaart, radar voor kusttoezicht, communucatie intelligentiesystemen, seismische sensoren, en C4. Al onze oplossingen zijn zodanig ontwikkeld om perfect met mekaar samen te werken.

Om alle informatie beschikbaar te maken, krijgen onze kennis-sensoren een centrale plaats om uw vereisten te ondersteunen en om bewegingen te detecteren, te beschikken over precieze lokatiecoördinaten en indringers op te sporen: terroristen, smokkelaars en andere bedreigingen, 24/7 en virtueel in alle licht- en weersomstandigheden.

De brede waaier van oplossingen van BATS laten toe om uw binnenlandse beveiliging op te zetten, aangepast aan iedere noodzaak.